Exklusivt erbjudande – Hemlarm Premium utan abonnemang från Sensor Alarm

Vi på Hemlarmsofferten är stolta över att kunna presentera ett exklusivt avtal hos Sensor Alarm som endast gäller för våra kunder. Du kan ta del av Hemlarm Premium utan abonnemang och därmed slippa månadskostnad. Det rabbaterade priset gör att ett av marknadens mest prisvärda larmsystem nu blir ännu billigare. Du kan ta del av larmpaketet för endast 5995 kronor, inklusive moms. Men det är endast 500 larmenheter tillgängliga och det är först till kvarn som gäller. Fyll i formuläret för att anmäla ditt intresse till kampanjen. Som vanligt binder du dig inte till något.

Slipp månadskostnad med Hemlarm Premium

Många är de som är trötta på att hyra sin larmutrustning och ständigt åka på månadsavgifter och prishöjningar. Tack vare Hemlarmsoffertens exklusiva erbjudande kan våra besökare nu ta del av produkten Hemlarm Premium utan abonnemang, ett larmsystem exklusivt framtaget för våra kunder. Det rabatterade priset ligger på 5995 kronor, inklusive moms.

Med Hemlarm Premium äger du din utrustning och slipper därmed månadskostnad på ditt larmsystem. Alla Sensor Alarms komponenter ingår i paketet och larmsystemet tar cirka 15 minuter att installera. Sensor Alarm har en fantastisk funktion via deras app i form av Digital Grannsamverkan. Där kan du skapa ett nätverk med dina grannar som ger en extra trygghet.

Så tar du del av det exklusiva erbjudandet

Endast 500 larmsystem är speciellt framtagna för denna kampanj och det är först till kvarn som gäller. Så här gör du för att ta del av erbjudandet:

1. Fyll i vårt kontaktformulär

Fyll i kontaktformuläret ovan för att anmäla ditt intresse till kampanjen. Din intresseanmälan skickas direkt till Sensor Alarm. Som vanligt binder du dig inte till något genom att fylla i formuläret.

2. En ambassadör från Sensor Alarm kontaktar dig

Efter att du anmält ditt intresse kontaktar en representant från Sensor Alarm dig för att berätta mer om deras hemlarm och erbjudandet. Därefter kan du ta ställning till om du vill ta del av erbjudandet eller inte.

Kampanj: Få en gratis offert från Sensor Alarm

Vår tjänst är gratis med noll förpliktelser.

Namn(Obligatoriskt)
Godkänner du följande:(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sammanfattning

Hemlarmsofferten och Sensor Alarm har tagit fram ett exklusivt erbjudande för Hemlarm Premium utan abonnemang där 500 larmsystem kommer att säljas till det rabatterade priset 5995 kronor. För att anmäla ditt intresset till kampanjen fyller du i kontaktformuläret ovan och därefter tar du del av

Andra nyheter